UnCreative | Diensten
21531
page-template-default,page,page-id-21531,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
serviceDesign

Design & Development

Uncreative is in essentie een bedrijf dat de focus legt op “web-presence”. Wij zorgen voor een doelgerichte totaaloplossingen en dit zowel op kleine als zeer grote schaal. Door onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat uw bedrijf of project als het ware digitaal tot leven komt.

 

Wij vertalen de ziel van uw zaak of project naar een online medium. Op basis van uw feedback maken we gebruik van de juiste (en meest recente) technologieën om uw ideeën te realiseren.

Digital Marketing

Onderzoeken tonen aan dat meer dan 60% van de totale bevolking actief is op sociale media en dit cijfer oplopen tot 95% van uw doelpubliek.

 

Afhankelijk van uw project zullen we onderzoeken welke sociale netwerken passen bij uw imago. Digital marketing is geen kost maar een bron van (indirecte) inkomsten voor uw zaak of bedrijf.

 

Afhankelijk van uw project kunnen we kleinschalige sociale netwerk beheren met enkele honderden volgers tot projecten met miljoenen volgers. 

serviceSocialMedia
serviceAllAround

Innovatie en perfectie

Uncreative beschikt over heel wat ervaring en dit vullen we aan met tal van partners, ware experten binnen hun vak. Net zoals bij film en muziek producties is het noodzakelijk om bepaalde aspecten van een project te outsourcen om kwaliteit betaalbaar te houden.

 

Ons efficient business model waarin collaboratie en kwaliteit centraal staan onderscheidt ons van concurrenten.

 

Als project-manager leveren we enkel producten af van de hoogste kwaliteit aan de scherpste prijs.