UnCreative | About
21380
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21380,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Onze filosofie:

Uncreative is een jong en dynamisch bedrijf in volle groei met een alternatieve kijk op de digitale wereld. Wij stellen ons steeds naïef op tov. nieuwe klanten en luisteren naar hun verhaal of bedrijfsfilosofie. Het is van essentieel belang dat we onze klanten kennen zodat we een project op maat kunnen afleveren.

 

Een website laten bouwen is één van de talrijke mogelijkheden om de kerndoelstellingen van onze klanten te verwezenlijken. Op basis van de noden van uw bedrijf en het beschikbare budget bieden wij u een geïndividualiseerde en vooral resultaatgerichte oplossing.

FlEXIBEL
Elk project is haalbaar

Uncreative is een bedrijf dat zich aanpast aan de noden van onze klanten. Wij beschikken over de nodige ervaring en connecties om zowel kleine als (zeer) grote projecten tot in de puntjes uit te werken.

BETROUWBAAR
Afwerking en ondersteuning

Wij zijn trots op onze realisaties en zorgen voor de nodige ondersteuning na aflevering. Uncreative kan indien gewenst elk aspect binnen uw project (webhosting, fotografie, copywriting, enz) zelfstandig afhandelen.

BETAALBAAR
Transparant en marktconform

Wij ontwikkelen elk project op maat en dit tegen een zeer scherpe prijs. We bieden voor elk project een zeer gedetailleerde offerte waarin alle geraamde kosten tot in detail beschreven staan. Wij berekenen de prijs voor het gehele project dus bij Uncreative komt u nooit voor verassingen te staan.

team_image
Founder

Steve Cobbaert

team_image
Art Director

Cindy Cobbaert

team_image
Administration

Roger Cobbaert

team_image
Chief Financial Officer

Roger Cobbaert